Župan Žinić i zastupnica dr. Josić o razvojnim projektima i podizanju limita za sisačku bolnicu

Župan Sisačko moslavački Ivo Žinić primio je u radni posjet dr. Željku Josić, zastupnicu u Hrvatskom saboru. Bila je to prigoda razmjene mišljenja i mogućih govora o razvojnim projektima strateški važnim za Sisačko-moslavačku županiju, za koje je važna potpora saborskih zastupnika i Vlade Republike Hrvatske.

Uz spomenuto, razgovaralo se i o nekim mogućim poboljšanjima zakonske regulative, a poseban je naglasak dan na podizanje limita Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

Župan Žinić i saborska zastupnica Josić stava su da što prije sazovu radni sastanak kojem će nazočiti svi gradonačelnici i načelnici općina Sisačko-moslavačke županije na temu suradnje na zajedničkim projektima vezanim za gospodarsko socijalni razvoj Sisačko moslavačke županije.

Treba dodati da će župan Ivo Žinić će u četvrtak, 17. studenoga 2016. godine, s početkom u 12 sati, u prostoru Državnog arhiva u Sisku (Frankopanska 21), održati javno predstavljanje prijedloga Proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2017. godinu, što je svojevrsna posebnost.

Dražen Prša

zinic josic 1_drazen prsa_15112016

Facebook Komentari