Ledena bajka Djeda Mraza na zagrebačkom Velesajmu: čarobni dvorac, klizalište, koncerti….

Tijekom Adventskih i novogodišnjih dana, od 28. studenog do 2. siječnja, održat ćemo manifestaciju nazvanu “Ledena bajka Djeda Mraza”, koji će se odvijati na prostoru Zagrebačkog Velesajma, ulaz ISTOK II, kaže voditeljica tog projekta Maja lena Lopatny

Riječ je projektu koji je prvenstveno namijenjen djeci – ali i odraslima, koji će se svojom cjelokupnom edukativnom, zabavnom i gastronomskom ponudom obogatiti Zagrebačku turističku ponudu u zimskim mjesecima.

Ledena bajka Djeda Mraza sastoji se od čarobnog dvorca Djeda Mraza, raznovrsnih ugostiteljskih objekata (eskimskih IGLUA i kućica u obliku vlakova), vanjske pozornice za održavanje priredbi i koncerata te otvorenog klizališta. Ulaz na manifestaciju je besplatan. U blizini je veliki parking, tako da je dolazak na ovaj zimski spektakl, bogatstvom i kompleksnošću ponude jedinstven u Hrvatskoj ali i regiji, maksimalno olakšan.

Velika i jedinstvena ponuda različitih jela i pića omogućit će svakom posjetiocu da pronađe nešto za sebe. Posebnost ugostiteljske ponude je i ice bar koji omogućuje jedinstveni doživljaj konzumacije pića u čašama od leda.

U čarobnom dvorcu Djeda Mraza održavati će se božićne Čarobne ture, namijenjene mališanima predškolske i školske dobi. Čarobna tura je naziv posjeta dvorcu Djeda Mraza koja se sastoji od tri dijela: čitanja božićnih priča, posjeta vilenjacima i druženja s Djedom Mrazom. Trajanje Čarobne ture je 45 minuta.

Najveći božićni hitovi omogućit će svakom posjetitelju poseban doživljaj klizanja.

Radno vrijeme „Ledene bajke“ je od deset ujutro do ponoći, osim petkom i subotom kad radimo do 02 ujutro, što daje priliku i odraslima za rasplesanu zabavu u našem programu „Božićna čagerica“.

Najzanimljiviji sadržaj projekta za najmlađe ipak su ‘Čarobne ture’. Na ulasku u dvorac djecu očekuje dio namijenjen pisanju pisma Djedu Mrazu, crtanju i bojanju. U daljnjem djelu programa očekuje ih čitanje božićnih priča u trajanju od petnaest minuta. Dječje priče božićnog duha prenose profesionalni glumci. Djeca će zajedno s vilenjacima vidjeti kako se pripremaju njihovi pokloni. Posljednji dio čarobne ture se sastoji od posjeta Djedu Mrazu gdje će djeca dobiti poklone te će se moći fotografirati s njime.

Dvorac je koncipiran na način da integrira edukativne, kreativne i zabavne sadržaje. Vrijeme održavanja Čarobnih tura za razdoblje od 28. studenoga 2016. do 2. siječnja 2017. godine je radnim danom od 16 sati do 20 sati, a vikendom od 12 do 20 sati (ture se ne održavaju 25. prosinca i 1. siječnja). Svaka Čarobna tura počinje na puni sat (16 / 17 / 18 / 19, odnosno 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 sati).

Na vanjskoj pozornici održat će se raznovrstan program: svakog dana od 28. studenog do 10. prosinca od 18 do 20 sati, na vanjskoj pozornici održavat će se Festival dječjeg božićnog stvaralaštva, program tijekom kojeg dječje glazbene skupine i zborovi te plesne i dramske skupine pokazuju svoja prigodna ostvarenja.

Nakon 20 sati naši “eksimski” DJ-evi će se pobrinuti za odličnu atmosferu uz najveće božićne i strane hitove, Svaki petak je rezerviran za tematski party, subotom nastupi grupe Gelato Sisters te nedjeljom nastupi gitarističkog dua Parmać & Šojat Acoustic .

Facebook Komentari