Kolaps tramvajskog prometa u Zagrebu: Tramvaji voze potpuno poremećeno, skreću na druge linije ..

Danas je zbog oštećenja vodova na raskrižju Savske ceste i Vodnikove ulice u Zagrebu te na Savskoj cesti kod Veslačke, došlo do velikih zastoja u gradskom prometu.

Veliki broj linija preusmjeren je na alternativne pravce, a čitatelji Indexa ogorčeno javljaju kako se tramvaji kreću neuobičajenim pravcima bez prethodne najave.

“Tramvaji voze potpuno poremećeno, skreću na druge linije bez prethodne najave. Danas će biti masovnog kašnjenja na poslove, ovo stvarno nije u redu”, javlja nam jedan čitatelj.

“Sigurno su stotine ljudi ogorčene, ja sam na posao danas zakasnio pola sata, a cijelim putem sam nailazio na ljutite ljude”, dodaje.

ZET sanirao oštećenja

ZET je u 7.12 sati javio kako su žice sanirane, no čini se kako je na dijelu linija prometovanje i dalje poremećeno.

“Nakon sanacije oštećenja žica gornjeg voda na raskrižju Savske ceste i Vodnikove ulice tramvajske linije 2, 9, 12 i 13 prometuju redovito”, objavili su iz ZET-a.

U 7.53 sati objavili su i kako je, nakon intervencije ekipa ZET-a, sanirano oštećenja žica gornjeg voda na Savskoj cesti kod Veslačke ulice, tako od 7.48 sati tramvaji linije 4, 5, 14 i 17 prometuju redovitim trasama.

Facebook Komentari