Dalić s obrtnicima: Probleme želimo rješavati, želimo skidati jednu po jednu temu sa stola

Ministrica gospodarstva, maloga i srednjega poduzetništva i obrta Martina Dalić u petak je s predstavnicima Hrvatske obrtničke komore (HOK) razgovarala o aktualnim temama vezanim uz obrtništvo, istaknuvši “da će svaki njihov prijedlog biti ozbiljno razmotren”.

Nakon sastanka Dalić je istaknula da su razgovarali o najznačajnijim problemima koje je HOK istaknuo, a tiču se dualnog obrazovanja i ukupnog pravnog tretmana obrtnika, kao i o planovima i projektima koje HOK već radi u suradnji s Ministarstvom.

Dogovoreno je, kazala je, da će buduća komunikacija biti u partnerstkom i otvorenom tonu da bi se riješili i proveli neki od prijedloga koji su ‘na stolu’. “Probleme želimo rješavati, želimo skidati jednu po jednu temu sa stola, kako bi mogli postupno krenuti i pomicati se prema boljim uvjetima poslovanja i boljoj poslovnoj klimi u samom obrtništvu”, istaknula je Dalić.

Rekla je kako obrtnici ne trebaju velika obećanja i ne očekuju ih. “Ono što očekuju je provedba i ozbiljan zajednički rad na rješavanju problema koji ih muče. I to je ono što mogu obećati i iza čega mogu stajati”, poručila je Dalić.

Facebook Komentari