Vučić o oružju blizu njegove kuće: Nemam nikakve podatke osim onih do kojih ste i vi došli

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se večeras znati odakle je došlo oružje koje je pronađeno u blizini njegove kuće.

“Ja sam siguran da će se naći parcijalni DNK, pa ćemo ustanoviti što se dogodilo, možda je to netko slučajno ostavio. Ako ne pronađemo i parcijalni DNK, onda mi je jasno o čemu se radi, sve ćemo znati večeras”, rekao je Vučić.

Premijer je rekao i da nije “bilo nikakvog pokušaja atentata, jer njega nitko nije ni pipnuo”.

On je naveo da od direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) nije saznao ništa novo.

“Nemam nikakve podatke osim onih do kojih ste i vi došli. S takvim stvarima se ne igram”, kazao je premijer i dodao da mu je sve to čudno.

Prema njegovim riječima, ono što ga zabrinjava jest to što su, na mjestu gdje je pronađeno oružje, mogla stradati mnoga djeca koja se tu igraju.

“Jedini problem koji sam vidio je da su ljudi iz mog osiguranja, oni su mi rekli da je to idealno mjesto, rekli da smo mi birali to bi bilo jedino mjesto, pretpostavljam da je to netko slučajno ostavio, tamo se djeca igraju, moglo je stradati 20 djece. Pretpostavljam da nema veze sa mnom, ali taj tko je to ostavio mora dobiti ogromnu kaznu. Čudno je sve, čekam da me obavijesti direktor BIA-e”, kaže Vučić.

U blizini obiteljske kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima kod Beograda jučer je otkriven blindirani automobil sa sanducima punim oružja. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je kazao da su pronađeni raketni bacač zolja, četiri ručne bombe, 100 komada streljiva kalibra 7,62 mm, četiri ili pet metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Facebook Komentari