Nije šala: Vučić potvrdio da su i u Beogradu uhićeni neki povezani s teroristima u Crnoj Gori

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić rekao je da su i u Beogradu uhićene neke osobe povezane s događajima na izborni dan u Crnoj Gori, kada je – prema navodima vlasti u Podgorici – spriječen teroristički napad.

Vučić je rekao da su na teritoriju Srbije pripremane različite nelegalne aktivnosti za teritorij Crne Gore i da su privedene osobe koje su pratile kretanje premijera Crne Gore Mila Đukanovića.

“Nadležni organi u Srbiji došli su do materijalnih dokaza da su, između ostalog, i na teritoriju Republike Srbije pripremane različite nelegalne aktivnosti za teritorij Crne Gore”, rekao je Vučić.

Vučić tvrdi da su kod uhićenih pronađeni novac i uniforme te da su se nedvojbeno u Srbiji pripremali, iako sa Srbijom, kaže – nemaju nikakve veze. O svemu su obavijestili crnogorske vlasti.

Došli smo do nepobitnih dokaza da su određena lica, i to svakako nisu radili ovi koji su dolje uhapšeni to nisam u stanju komentirati, određena lica koja su pratila putanju kretanja crnogorskog premijera na dnevnom nivou, u svakom sekundu, i obavještavali druga lica koja su po tim instrukcijama trebala postupiti, rekao je.

Crnogorska policija je noćas uhitila 20 osoba iz Srbije, pripremali ozbiljne terorističke napade

Facebook Komentari