Dinamo: Ne postoji slučaj Machado, ovim putem demantiramo sve današnje napise!

FOTO: fb GNK Dinamo

Dinamo je na svojim web stranicama objavio priopćenje zbog pisanja nekih medija. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Ovim putem demantiramo napise u određenom dijelu medija koji sugeriraju kako je Paulo Machado odbio ”biti pričuva Dinamovim klincima” na utakmici Lige prvaka sa Sevillom.

– Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori. On je profesionalno primio moju odluku i nije pravio baš nikakve probleme. Uostalom, dan kasnije normalno je trenirao s momčadi te konkurira za utakmicu sa Cibalijom. Zar mislite da bi bilo drugačije da je odbio klupu? – rekao je trener Ivajlo Petev.

– Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni. Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema. Nakon Seville vratio sam se treninzima i sve je u redu. Profesionalac sam i ne želim da mediji iznose neistine o meni – rekao je za službenu stranicu nakon pojave napisa u medijima Paulo Machado.

Istu izjavu novinar Dubravko Miličić dobio bi dan prije objave navedenog teksta da je kojim slučajem poštivao osnovne postulate struke kojom se bavi pa provjerio informaciju kojom raspolaže. No, on to nije napravio, baš kao što to nije učinio u ožujku ove godine objavivši ”ekskluzivu” da je klupski autobus ostavio Antu Ćorića na Poljudu. Nismo sigurni trebamo li ovo shvatiti kao zlonamjerni pokušaj destabilizacije Dinama ili je to samo površnost autora teksta, no kada je gospodin Miličić u pitanju vjerojatno je oboje’, stoji u priopćenju.

Facebook Komentari