Bauk Kovačiću: Nemojte se opravdavati prebacivanjem krivnje na državne službenike

SDP-ov zastupnik Arsen Bauk pročitao je u sabornici poziv na jučerašnju sjednicu Odbora za zakonodavstvo, za kojeg su Mostovi zastupnici tvrdili da ga nisu dobili.

Arsen Bauk danas se u Saboru osvrnuo na jučerašnje ‘markiranje’ Mostovaca sa sjednice Odbora za zakonodavstvo. Naime, svi Mostovi članovi odbora, osim Ivana Kovačevića, tvrdili su kako nisu dobili poziv na sjednicu, odnosno da se radi o administrativnoj greški.

Bauk je stoga pozvao na ‘zaštitu digniteta saborskih stručnih službi’. Upozorio je da ‘političari zbog svojih greški optužuju djelatnike službi’ i pročitao mail s pozivom na Odbor.

“Upućen je na adrese svih članova Odbora, pa i na klubmost@sabor.hr“, naglasio je Bauk.

“Ne morate se posipati pepelom. Jesam Dalmatinac, ali ne vičem. Priznajte pogrešku. Dobili ste poziv, nemojte se opravdavati prebacivanjem krivnje na državne službenike, koji nisu ovaj puta krivi”, kazao je Bauk,

“Jedno jamstvo ne čini proljeće”, dodao je, piše RTL.

Mostov Nikola Grmoja je kazao da je Bauk ‘majstor saborskim makinacija’ i da je činjenica da nisu dobili poziv. Oporbi prigovara što ruši kvorum, umjesto da raspravlja o važnim zakonima.

Facebook Komentari