Bruno Marić nakon napada u pratnji policajca stigao na Hitnu, poslao oštru poruku novinaru

Splitska policija uhitila je jednu osobu koju “dovodi u vezu” s napadom na nogometnog suca Bruna Marića u utorak oko 15.30 sati u stobrečkom restoranu Epetium, a traga za još nekoliko osoba.

Mediji su objavili da je u restoran ušlo više maskiranih osoba i bejzbolskim palicama, vatrogasnim šmrkovima i šipkama napalo Marića, koji je bio u društvu svog odvjetnika Vladimira Gredelja, s kojim je bio na sudskoj raspravi Općinskog suda. Osoblje restorana i nazočni su mu pomogli itako spriječili da bude teže ozlijeđen, a osim njega, kako navode mediji, nitko drugi nije ozlijeđen.

Marić je sam došao, hodajući, od Hitnog kirurškog prijama (HKP) KBC-a Split do prostorije u kojoj se obavlja snimanje rendgenom.

Doduše, nije trebao prevaliti veliki put, tek nešto više od 10-ak metara, međutim činjenica da je sam, uz pratnju jednog policajca, došao na snimanje kazuje da u napadu nije teže ozlijeđen. Istini za volju, na zatiljku, iza lijevog uha, imao je veći krvavi podljev, koji mu očito nije zadavao veće probleme. Nakon što je stigao pred vrata rendgen sale, mirno je sjeo na sjedalicu i čekao svoj red, što također ukazuje na to da njegovo stanje liječnička služba nije okarakterizirala kao teže jer da je, bio bi “preko reda” primljen na snimanje.

Tijekom Marićeve “šetnje” od HKP-a do rengen sale novinari su pokušali uspostaviti kontakt s njim, a nakon što mu se novinar predstavio i rekao da radi za Slobodnu Dalmaciju, te da bi htio njegovu izjavu u povodu napada na njega, Bruno Marić je samo kratko odgovorio: “Ovo se sve i događa zbog pisanja Slobodne Dalmacije”.

Nakon toga svaki daljnji kontakt s poznatim sucem nije bio moguć jer je uz njega stalno bio policajac.

Facebook Komentari