Samsungov ‘uređaj s greškom’ eksplodirao i u potpunosti uništio automobil

Samsung je prije nekoliko dana najavio globalno povlačenje Galaxy Notea 7 zbog problema sa zagrijavanjem. Brojni forumaši komentirali su kako ipak neće mijenjati svoje smartphoneove jer ne žele ponovno namještati postavke, a problema do tada nisu imali.

Sa spornim uređajem problema nije imao ni Nathan Dornacher iz St. Petersburga u SAD-u, sve dok mu njega nije u potpunosti izgorio auto.

Naime, Nathan je prije nekoliko dana ostavio uređaj na punjenju u svom automobilu, uređaj je eksplodirao, zapalio i u potpunosti uništio Jeep Grand Cherokee.

Osmogodišnja kćer Nathana Dornachera krenula je u automobil po mobitel kada su on i supruga shvatili da jeep gori. Iako su izgubili automobil, ova obitelj može biti sretna što nije bilo ljudskih žrtava.

Nakon što je Fox objavio priču o zapaljenju automobila, kontaktirali su ih iz Samsunga poručivši kako će ispitati incident i napraviti što mogu za oštećenika. Podsjetili su još jednom sve vlasnike ovih telefona da ih mogu besplatno zamijeniti.

Iz Samsunga kažu kako rizik od zapaljenja postoji na samo 24 telefona od milijun prodanih, no u ovoj kompaniji ne žele riskirati i povlače sve do sada prodane telefone, što će ih koštati oko milijardu dolara.

Facebook Komentari